Health-Dream matrassen

WELKOM


Wat is Health-Dream? ?

Health-Dream is de nieuwe naam voor het slaapconcept van Camper-Diëm!

Door het groeiende succes en de stijgende vraag naar kwalitatieve en gezonde matrassen, ook voor thuisgebruik, hebben we besloten om deze niet langer te commercialiseren als onderdeel van Camper-Diëm. maar om hiervoor een aparte productnaam te gaan ontwikkelen.
Onder de naam Health-Dream brengen we dus alles onder wat met slapen te maken heeft. Dit voor zowel recreatief gebruik (waar we marktleider in zijn !!) als voor thuisgebruik . Hierbij komen ook nog alle slaapacesoieres, zoals hoofdkussens, hoeslakens, matrasbeschermers e.d..
KLIK HIER  naar onze website en ontdek ons gans assortiment aan matrassen en slaapaccessoires voor "Gezonde Dromen".
Wenst u nog een extra informatie of wenst u ons een bezoekje te brengen om ons assortiment te leren kennen.
Aarzel dan zeker niet en neem even contact op via telefoon 011/707155 of mail.Specialist in gezonde,  goed ventilerende, matrassen

Wij produceren matrassen en kussens met gezondheid, comfort, kwaliteit en goede ventilatie als uitgangspunt. Al onze matrassen zijn metaalvrij! Daarom werken wij uitsluitend met de beste materialen en HOOG-gekwalificeerde schuimen in onze matrassen? zo bent u verzekerd van kwaliteit met comfort. Wij verkopen heerlijke matrassen die goede ondersteuning bieden en bovendien goed ventileren.

Al onze matrassen hebben het CE- certificaat, CertiPur-label, een Okö-Tex 100-normering en 5 jaar volledige garantie!


"COMFORT GAAT HAND IN HAND MET KWALITEIT"
Een echt comfortabel matras valt of staat met het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Al onze matrassen zijn 100% vrij van giftige stoffen en voldoen aan de eisen van ziekenhuizen.

Health-Dream biedt u:

 • De oplossing voor lichamelijke klachten en slaapproblemen
 • Metaal vrije matrassen = GEEN magnetische velden en electrostatische straling
 • Veilige matrassen, gegarandeerd vrij van giftige stoffen
 • Gratis proefslapen.
 • 5 jaar volledige garantie!!
 • Alle matrassen gratis bezorgd
 • Alle dagen v/d week persoonlijk advies in onze showroom (na afspraak) ook 's avonds en weekends

Hoog gekwalificeerde matrassen

Onze matrassen voldoen aan de hoogste eisen van o.a. ergotherpeuten, ziekenhuizen, kinesisten, etc..., . Ze worden vervaardigd van exact dezelfde gekwalificeerde koud- en traagschuimen als de matrassen die aan o.a. ziekenhuizen worden geleverd..

Met trots dragen ze dan ook het "Health-Dream" kwaliteitslabel.


Veilige matrassen

Al ons HCC-koudschuim en traagschuim is veilig, medisch gekwalificeerd en goed ventilerend. Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: LGA, CertiPUR, CE, ISO en Öko-Tex 100 klasse 1 gecertificeerd en zijn gegarandeerd vrij van giftige stoffen.


Waarom Health-Dream?

 • Comfort en Kwaliteit
  Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en producten die onze klanten echt helpen om gezond en goed te kunnen slapen. Daarom kiezen wij alleen voor het allerbeste schuim dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Onze schuimleverancier behoort tot de beste onder de Europese schuimers . Ons koud- en traagschuim is  gekwalificeerd en voldoet dus aan de hoogste (veiligheids)normen.
  Als je bedenkt dat u ongeveer één derde van uw tijd op uw matras doorbrengt, is het gewoon logisch om voor een echt goed matras te kiezen. Aangezien al onze producten voldoen aan de hoogste mogelijke kwaliteitseisen, prijstechnisch scherp zijn en wij u een uitzonderlijke service bieden is het uw investering dan ook dubbel en dwars waard.

 • Milieubewust
  Geen afval meer! Bij onze leveranciers wordt met zo veel mogelijk met natuurlijke materialen gewerkt en praktisch alles, zoals plastic, karton en papier, wordt recycled. Oude matrassen van klanten worden gratis meegenomen en eveneens recycled. Ook werken wij zoveel mogelijk met materialen die het milieu niet belasten zoals waterbasislijm, zonnebloemolie, soja-olie (in plaats van aardolie) en tijken van bamboe.

  We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen op het vlak van milieu. Daarom willen we graag een bijdrage leveren om de wereld waarin we leven te sparen door met duurzame producten te werken en alles wat we kunnen te recyclen.

 • Prijzen en Marketing
  Wij hebben geen hoge reclame- en marketingkosten en leveren niet via winkels. Wij hebben slechts een bescheiden showroom  waar u al onze producten kunt zien en voelen. Veel klanten bestellen via de website maar de meeste klanten komen via een telefonische afspraak bij ons langs. Bij Health-Dream  zijn klanten geen nummers. Health-Dream helpt u persoonlijk, biedt een oprecht goed product en service. Voor de meeste commerciële bedrijven is winst de primaire doelstelling. Voor ons is echter de win-win-win van het grootste belang en is het maken van echt goede en comfortabele matrassen het uitgangspunt

  Kortom: Gezonde matrassen voor een eerlijke prijs!

 • Health-Dream?
  Health-Dream is geboren vanuit het ideaal om kwalitatief goede, gezonde matrassen te leveren die écht voldoen aan de verwachting van de klant. De naam is ontstaan doordat we met kwaliteitsvolle, gezonde schuimen werken om uw dromen waar te maken. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen zowel per mail of telefonisch 011/ 70 71 55.

  Met vriendelijke groet,


  Mario en Tanja

CONTACT

Health-Dream is een "spin-off" van "Camper-Diëm" bvba
Wij zijn  gelegen te Hasselt -West (België)
Stevoortse Kiezel 181

Wij staan graag ter uwer beschikking voor persoonlijk slaapadvies en dit na telefonische afspraak.

U kan ons telefonisch bereiken op
011/70 71 55 of via e-mail:
info@camper-diem.be